Top-House består af 179 ejerlejligheder. Ejendommen ligger centralt på Nørrebro i en stille gade, og er bydelens eneste ejendom med egen pool og tennisbane. Vores beboere har også adgang til opvarmet parkeringskælder, overdækket cykelparkering, sauna, fitnessrum og en stor have.
Inden for få hundrede meter finder du indkøb, forlystelser, børnepasning, rekreative områder og ikke mindst Stefansgade og Jægersborggade med nogle af Københavns mest spændende shoppingoplevelser.



Vores faciliteter er hvad der gør os specielle

Pool

Swimmingpoolen har et areal på 136 m2 ( 16,6 m. x 8,2 m.), Dybden er 1,20 meter i den lave ende og 1,70 meter i den dybe ende og rummer ca. 170.000 liter vand.


Tennisbane

Tennisbanen er med kunstgræsbelægning samt grønt kvartssand.
Tennisbanen kan anvendes gratis af husets beboere Tennisbanen er åben hele året, men sneryddes dog ikke. Tennis bookes online her på siden. 


Sauna

Top-House har en traditionel sauna med infrarøde sauna paneler som kan bruges uden at saunaovnen er tændt. Saunaen bookes online her på siden. 


Fitnessrum

Henover tiden har beboerne på ejet initiativ fået indsamlet og opbygget et fitnessrum, som har alt fra håndvægte til stepmaskiner. I rummet er der også yogamåtter, sandsæk og et lille TV og bluetooth højtaler, så man kan få underholdning til sin træning. Træningsrummet kan books online her på siden.

Poolhus

Poolhuset som er bygget i 2013 har omklædning med bad til herre og damer. Der er 2 toiletter samt et handicap toilet. Her findes også et stort køleskab med koldt vand og isterningmaskine, som kan bruges, når der grilles.

  

Parkeringsgarage

Top-House har egen parkeringsplads både foran og bagved bygningen samt i kælderen. Kælderen indeholder derudover en god oplyst vaskeplads med vand / højtryksspuler til vask og luft til cykler og biler. Alle beboere med egen bil kan benytte denne.


Dagmarsgade
Efter Dronning Dagmar (1185-1212), der var bøhmisk prinsesse og blev gift med Valdemar Sejr 1205. Hun er gravsat i St. Bendts kirke i Ringsted.
Kilde: www.absalon.nu

Dagmarsgade: »Jordvejen« var tidligere betegelsen for en del af Dagmarsgade, som gik fra Ægirsgade mod Thorsgade. Den første del af Dagmarsgade, den del, er lå op mod Ægirsgade, lignede den øvrige del af kvarteret med etageejendomme og gaden ud for disse ejendomme var etableret med fortov og kørebanen belagt med brosten. Den øvrige del var jordvej helt til hjørnet Dagmarsgade/Allersgade. (Navnet på denne del af Dagmarsgade hængte ved blandt de lokale, også efter anlæggelsen af brostensbelagt kørebane i begyndelsen af 1950’erne).

På dette stykke jordvej lå bl.a. flere store garageanlæg, et af disse gik helt igennem til Thyrasgade, en stor tømmerplads og ved hjørnet Dagmarsgade/Allersgade lå en plads omgivet af et højt, grønt plankeværk. Herinde afleverede kvarterets klunsere de ting de samlede op ved hjælp af deres syvtal (fremstillet af indmaden fra en cykelpumpe) i skraldebøtterne rundt omkring i kvarterets baggårde. På denne plads stod også et meget stort og omfangsrigt kastanietræ, der hældede sin omfangsrige krone ud over plankeværket mod Dagmarsgade. Mange af disse klunsere boede i et garageanlæg der lå på venstre side i Dagmarsgade. Om vinteren, når det var hundekoldt, blev der fyret godt op i petroleumsovne for at holde varmen. Men det hændte af og til at der opstod ild i det indsamlede skrammel, som klunserne omgav sig med i garagerne. Når brandbilerne kom susende gennem gaden fra den nærliggende brandstation i Hillerøgade og drejede ned ad Ægirsgade og stoppede i begyndelsen af Dagmarsgade, vidste man, hvad der var gang i. Nogle af disse klunsere opholdt sig også på et værtshus i Allersgade. Den lille Kafé hed det. I folkemunde kaldet ChezKai efter ejeren der hed Kai. Jeg har ladet mig fortælle, at udstyret i dette værtshus var store egetræsborde/stole, ternede duge, sand på gulvet og spytbakker i hjørnerne.

Kilde: Keld Sørensen 2005